Bu başlık altında akne skarlarına yönelik kombine skar tedavileri ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Paylaşımların reklam niteliği taşımaması adına klinik isimleri, firma ve marka adlarının belirtilmemesini önemle rica ederiz.
Merhabalr yüüzmde 2010dan beridir devam eden akne skarları var. 2018de 3 seans fraksiyonel lazer yaptırdım, nonablatif idi; lazer işleminden sonraki 3-4 ay yüzümdeki skar görünümleri azalıyordu fakat sonra geri geldi. aldığım fayda oranı yüzde 10dan az bence etrafımdakiler de çok bir değişklik olduğunu söylemedi. 1 sene sonra 2 seans mezoterapi ve prp yaptırdım hiçbir fayda almadım.
Merhaba. 2016’da 4 seans Fraksiyonel lazer yaptırdım. Başlarda verim aldığımı sandım, hoşuma gitmişti fakat sonra eskiye döndü. Araştırmalara devam ettim çünkü çok takıyordum, öğretmen olduğum için sosyal hayatımı etkiliyordu. Özel günlerde makyaj yapamıyordum. Sonra altın iğne önerdiler. Başka bir doktora altın iğne paketi aldım. 2 seans gittim, Fraksiyonel lazer e göre daha iyi sonuç aldığımı düşündüm fakat 1 ay sonra tamamen eskiye döndü. Sonra şunu anladım bu işlemler yüzü ödemle şişirdiği için biz skar hastalarına o an çok harika bir sonuç gibi geliyor mutlu ediyor fakat sonra tamamen hayal kırıklığı yaratıyor; bunu öğrendim. Ama bu sorunum devam ettiği için hep araştırma içindeydim. Yosun peeling denen işlemi buldum, bi çare ona gittim 4 seans aldım, bu içlerindeki en acılı işlemdi, yüzümde sanki cam kırıkları geziyordu o acıya katlandım sırf iyi olması için fakat yüzde 1 bile fayda almadım. Son olarak İzmirde bir dr var dediler üşenmedim istanbuldan İzmir’e tam 2 seans kombine tedavi uygulayan bir doktordu, 1 seans için 2 gün orada kalman gerekiyor çünkü ilk gün yüze basit birşeyler uyguluyor Prp Mezoterapi, ikinci gün ise dermabrasyon ameliyatı oldum, o işlemde de çok acı çektim. Bu işlemden totalde yüzde 5 fayda aldım. Sonra ünlü bir doktor bana dedi ki “bunun tek çaresi benim uyguladığım yöntem o da subsizyon” dedi; 1er ay aralıklarla 4 seans subsizyon yaptı bana; hiç acı çekmedim, bu son işlemden de yüzde 5 fayda aldım. Ama aradan geçen 1 yıl sonra yüzümün farklı yerlerinde çökmeler oluştu. Muhtemelen kanüllerden dolayı yüzümde dalgalı görünüm gelişti. Bu kadar işlem sonucunda hala sosyal hayata küs makyaj yapamayan derse girdiğimde öğrencilerden ve velilerden çekinen duygularım devam etti. Tedavi arayışlarım devam ediyor